Orchid's Toppony's

Jonge sportpony's uit eigen fokkerij

KRISTALL VAN ORCHID'S

 

 

 Kristall is de uitkomst van ruim 25 jaar fokkerij!!!

Zoon van Kanshebber, kleinzoon van Kantjes Carlando  achterkleinzoon van Kantjes Ronaldo uit de volle zus van Orchid's Cestanii.

In deze prachtige en complete hengst verwachten wij een waardige opvolger te hebben van de topvererver  Kanshebber. Kristall is een echte atleet met veel elasticiteit , ruime bewegingen en een fantastische sprong. Hij is erg braaf in omgang en schrikt nergens van maar is uiteraard wel wakker en attent. Hij is goedgekeurd bij het AES en heeft een bewezen sportafstamming om van te watertanden in alle disciplines.


Zijn vader Kanshebber is een van de beste fokhengsten ooit met vele nakomelingen die op de Europese Kampioenschappen deelnamen in alle disciplines, dus springen, eventing en dressuur !! De enige hengst die dat ook heeft bereikt is de overgrootvader van Kristall, nl. Kantjes Ronaldo.

Kristall's  grootmoeder Monique ( Mischaz x El Beauty) is uitgebracht in Eventing  ZZ en zat in de Nederlandse selectie, maar kwam door een blessure beschikbaar voor de fokkerij. In combinatie met Kantjes Carlando leverde dat o.a. Orchid's Cestanica op. Cestanica heeft in combinatie met Kanshebber vele zeer goede nakomelingen voortgebracht. Volle broers en zussen van Kristall zijn succesvol in de sport op het allerhoogste niveau . o.a.

  • Komeet van Orchid's:  internationaal springen
  • Kamaro van Orchid's: internationaal springen, goedgekeurde dekhengst
  • Karlando van Orchid's: internationaal springen
  • Orchid's Marinja: nationaal dressuur
  • Krokodile Dundee: internationaal eventing
  • Konquistador van Orchid's: CSI 1.30 springen, goedgekeurde dekhengst
  • Kylimandjaro van Orchid's: internationaal springen
  • Orchid's Party Dress: 1.25 springen


 

Kristall van Orchid's

 

 

 

 

 

                    Dekgeld Orchid's Kristall  350 euro excl. BTW

Kristall dekt alleen bij ons aan huis. De merrie kan tijdens de hengstigheid eventueel gestald         worden voor 3,50 euro per dag.