Orchid's Toppony's

Jonge sportpony's uit eigen fokkerij


Zapp VR
Zapp is onze  nieuwe aanwinst!!!!

Een hengst die door zijn ruiters geroemd wordt om zijn goede karakter en werkwilligheid en uitblinkt in alle disciplines. Z1 dressuur, Z springen en eventing op internationaal niveau.

Zoon van Zodiak en succesvol uitgebracht in de sport met als bekroning het winnen van het Warendorf Bundeschampionat der Vielseitigkeit in 2017. Verder o.a. winnaar van de zilveren medaille op het NK eventing.

Wij zijn erg blij met hem en hebben er alle vertrouwen in dat hij een goede aanvulling is op onze merries uit de lijnen van Kanshebber en kantjes Ronaldo. Zapp dekt natuurlijk en alleen bij ons aan huis. Het dekgeld bedraagt 400,-- euro excl BTW.


 


Zapp is goedgekeurd bij het NRPS en heeft een stokmaat van 1.48 m.

Hij is geboren in 2007.

Zodiak heeft bewezen in combinatie met ponymerries goede nakomelingen te leveren. Zodiak heeft in zijn eerste dekseizoenen bij het NRPS merries aangevoerd gekregen, waar hij verbeterend op bleek te werken. Hij werd dan ook vlot op afstammelingen goedgekeurd. Echter sinds deze nakomelingen sportrijp zijn, blijken de meeste ook nog te beschikken over bovengemiddeld veel springtalent, prestatiedrang en een echte wedstrijdmentaliteit.  In de springsport zien we regelmatig nakomelingen van Zodiak op het hoogste niveau.